20071029

cover art for Joey!GrooN

http://www.myspace.com/joeygroon

4 comments:

JoKKe said...

Det er cool. Hvordan har du gjort mht. teksturen? Stock Photo eller en scannet overflade?

Jeg synes dog typografien er noget rodet. Du kunne evt. have arbejdet med forskellige størrelser for at prioritere i vigtigheden af informationerne. F.eks. synes jeg klart at tracklisten burde være mest fremhævet, men den bliver nærmest overhalet af de mere formelle informationer som "producer" osv.

Hjørnerne er heller ikke helt afrundede nogle steder, men det er måske bevidst gjort?

Fedt farvevalg ellers. Tonerne passer godt sammen.

Og så selvfølgelig din illustration på front'en - sweet! Go' streg.

wallpapers said...

google billede, som jeg siden har redigeret en del. jeg må snart til at bruge stock photos elelr scanne ting selv, for at få mere varrieret udvalg og ingen copyright problemer(jeg tror dog ikke der skulle være nogle her!).

Jeg ved typografien ser lidt speciel ud, men alt det tekst skulel være der og det skulle være læseligt. Og der skulle være lidt ekstra fokus på producerne !
Det er ren fumleværk at hjørnerne ikke er afrundede lige meget alle steder, jeg opdagede lidt for sent dog.

tak for de postive ord og konstruktive kritik :)

Jeg synes selv at det er min første ok vellykkede cover, MEN MEN MEN der er altid masser af plads til forbedring !

JoKKe said...

Aah dejlige google. Men hey --> sxc.hu er THE SHIT når det kommer til billed ressource. DO IT!

Hmm, jeg har aldrig rigtig selv lavet covers - kun projekt covers, men aldrig til musik. Det skal jeg klart prøve en dag.

wallpapers said...

det er ganske interressant at lave covers, fordi du skal også leve op til musikerens krav, og man skal lave noget som evr sender et bestemt signal. Nogle gange må man lave noget man ikke nødvendigvis er enig med.

og ja stock.xchng ..vil mene jeg har linket til den et sted på "dele links" siden under tools. forvirrende side synes jeg. der er aldrig lige det billede jeg leder efer, og hvis jeg nu egentlig finder det, så er der nogle meget sære regler omkring det. men det er vel med at komem ind i kampen. har lavet ny bruger nu. først og sidst jeg brugte det var i forbindelse med en kom/it projekt.